Kroz Hrvatsku i svijet uz tipTravel magazine

Hrvatske i svjetske destinacije, njihove atrakcije, zanimljivosti i priče otkrijte uz tipTravel magazine, prvi hrvatski digitalni i interaktivni online magazin o turizmu i putovanjima.

Ljubiteljima putovanja magazin svaka dva mjeseca donosi autorske reportaže iz niza destinacija, ideje za vikend izlete i city break-ove, a u magazinu je moguće pronaći i niz korisnih savjeta i preporuka "iz prve ruke" te najave događanja i manifestacija u hrvatskim destinacijama. Tu je i niz vijesti i zanimljivosti iz Hrvatske i svijeta, a u svakom broju ćete pronaći i intervjue s putopiscima i iskusnim putnicima.

Magazin predstavlja i vrijednu UNESCO-ovu baštinu, donosi gourmet priče iz raznih hrvatskih regija, predstavlja strastvene zaljubljenike u putovanja... U svakom broju, u suradnji s partnerima, čitateljima daruje i ulaznice za razne koncerte, festivale i predstave po Hrvatskoj, kao i zanimljive knjige i vodiče za jednostavnije snalaženje po raznim svjetskim destinacijama. tipTravel magazine izlazi u hrvatskom i engleskom izdanju te je besplatan za sve čitatelje.

Nalazi se na svjetskoj platformi za digitalna izdanja, Issuu.com, te na iOS Newsstand aplikaciji, svojevrsnom kiosku za digitalna izdanja, s kojeg je dosad preuzet iz 91 zemlje svijeta. Putem aplikacije je svim korisnicima iPad, iPhone i iPod touch uređaja omogućeno besplatno preuzimanje magazina na oba jezika, dodatna interaktivnost te još kvalitetniji doživljaj čitanja. Aplikaciju je moguće preuzeti u AppStore-u, dovoljno je upisati "tiptravel", a poveznice na magazin možete pronaći i na www.tiptravelmagazine.com

 (c) 2010. - 2012. Ekspedicija.net