warning: Creating default object from empty value in /home/ekspedic/public_html/sites/all/modules/gallery_assist_lightboxes/gallery_assist_lightboxes_display.inc on line 59.

Sandro Erceg - neoglaciolog

(4.11.1986., Rijeka)

Diplomirao je brodogradnju na Tehničkom fakultetu u Rijeci. Na vrhuncu ekonomske krize zaklon je pronašao u istraživanju interakcije polarnog leda i brodskog trupa u sklopu doktorskog studija na Norwegian University of Science and Technology. Kao najveća studentska postignuća ističe priznanje „Student generacije“ Sveučilišta u Rijeci (2009./10.) i prestižnu Nacionalovu Top stipendiju za top studente 2010. Osim toga, dobitnik je Rektorove i četiriju Dekanovih nagrada.

Dane uglavnom nastoji ispuniti slobodnim vremenom. Okušao se u mnogim sportovima, osvajao odličja, pjevao „Moja domovina“ s premijerkom, odradio smjenu kao pokretna ješka viškim tunama, radio bedastoće, preživio sve i sačuvao sebe. Prošetao je dvama alpskim četiritisućnjacima i dvadesetak minuta spavao na vrhu Kilimanjara. Voli primijetiti da je jedino promjena konstantna.

 

 

Sponzori

Kroz objektiv

 

 (c) 2010. - 2012. Ekspedicija.net