Todo posibile, nada seguro - record hunting road trip

Nova avantura TLI tima odvija se u Južnoj Americi. Kao što ime govori, sve je moguće, ali ništa sigurno. Jedino je da ćemo se u tih dvanaestak tisuća kilometara od 4. do 27.7. zabaviti loveći rekorde. Putujući kroz Brazil, Paragvaj, Boliviju i Peru obići ćemo desetak svjetski jedinstvenih pojava i utvrditi jesu li zbilja tako jedinstvene ili ne? Loveći rekorde kontinenta, pokušati ćemo i sami postaviti poneki svjetski rekord. Neki od rekorda s kojih ćemo se javiti su najviši grad na svijetu, najopasnija cesta na svijetu, najveća slana površina na zemlji, najdublji kanjon planete i još nekoliko zanimljivih činjenica plus dva svjetska čuda!

Članovi tima su Kristina Ribarić, Ivan Fućak i Vitomir Maričić, iskusni TLI putnici, Kristina je član ekspedicije Kavkaz12, Ivan ekspedicije Kilimanjaro Africa, a Vitomir je vodio obje ekspedicije i još nekoliko većih projekata. Osvježenje tima je slovenska biologinja i flautistica Anja Dolinar. Svima osim Vitomiru ovo će biti prvi susret s Južnom Amerikom. Tim će imati još jedan poseban zadatak na ulicama Amerike: odmjeriti snage s drugim nogometnim navijačima i tako utabati put kolegama na nadolazećem svjetskom nogometnom prvenstvu u Brazilu.

Ovu i ostale čudne ideje i njihove realizacije, kao i popis planiranih rekorda provjerite na www.ekspedicija.net i na ekspedicija.net facebook stranici. Partner ove ekspedicije je Da,da,da želim putovati - putnička agencija koja ima rješenja za čudne ideje. Medijski nas prate Seebiz.eu i RiTv. Uskoro objavljujemo listu potencijalnih rekorda!

 (c) 2010. - 2012. Ekspedicija.net