Ja i Kanada

Pa da pocnemo, zavrsavati jedno dugacko poglavlje i poceti jedno novo, nadam se divno iskustvo u zivotu.

 
Blog je napravljen sa idejom da podijelim svoje iskustvo odlaska u Kanadu, da pisem sto vise o uvijetima i nacinu zivota u Kanadi.
 
Bit ce puno gramatickih gresaka u blogu i stvarno nezelim gubiti svoje dragocijeno vrijeme na ispravke rijeci, uostalom svi manje vise kuzite sta cu pisati :lud:
 
 
Ukratko da napisem par rijeci o svojim ciljevima u Kanadi:
·         raditi
·         trenirati
·         uzivati
vidite, bilo je full kratko!!! :)
 
Zovem se Vedran Vukić i dolazim iz malog primorskog grada, Crikvenice. Dok pišem ovo već sam duboko u Kanadskoj stvarnosti i njihovom načinu života, pa cu vam pokušati kroz svoje postove na blogu prikazati njihov način života i zabave. Trenutno radim, radim 2 posla, jedan full time jedan part time vikendom i u među vremenu treniram. Treniram jer volim trčati, jer trčanje me čini slobodnim, i vrijeme koje sam provodio u planinama u Hrvatskoj trčeći ispunjavalo je moj sportski duh. Bavio sam se sa dosta sportova, neke od njih jos uvijek pokusavam odrzavati čisto rekreativno za relaksaciju.
 
Student sam Kondicijske pripreme sportaša, i znanje koje sam tamo stekao pokušavam sprovesti u djelo na svojim treninzima. Ovdje trunutno imam i trenera jer si to mogu priustiti pa je samo treniranje lakše i efikasnije, rezultati ce biti bolji na utrkama i to je ono što me veseli.
 
Kroz postove cu pokusati dati dojmove i detalje o opremi koju koristim za treninge, za utrke, pisat cu i izvjestaje sa utrka sa video materijalom dostupno svima koji zele vidjeti kako to izleda trcati i utrkivat se kanadskim trailovima, a do tada budite zdravi, pametni i hrabri,
 
Pozz iz Toronta
 
 

 (c) 2010. - 2012. Ekspedicija.net