Izvješće sa 4. Kostrenskog triatlona

U petak 23.07. održana je 2. humanitarna utrka Dobrota u organizaciji TK Rival, kojoj su se odazvale dvije naše štafete. U konkurenciji 28 ekipa, TLI Kilimanjaro 1 osvojio je 3., a TLI Kilimanjaro 2 - 8. mjesto.

TLI Kilimanjaro 1 startao je u sastavu Vitomir Maričić (plivanje) - Loris Pomazan (bicikla) - Ivan Fućak (trčanje), što je inače najuspješniji TLI sastav. Ivan je imao najbolji rezultat u svom segmentu. Za Kilimanjaro 2 plivao je Nebojša Nikolajev, vozio Sandro Erceg, a trčao Siniša Knežević. Svi smo uživali na ovoj posebnoj utrci koja, osim što je najzabavnija, definitivno ima i najbolji jelovnik među triatlon događajima.

U subotu je smo sudjelovali u supersprint i sprint triatlonu. Na glavnoj utrci, za kup Hrvatske i međunarodni kup Circuito Alto Adriatico nastupio je Vitomir, a prije te utrke, po teškoj kiši, vjetru, pa čak i tuči supersprint utrku odradili su Nebojša, Ivan i Vitomir. Utrka je imala i kategoriju rekreativaca u kojoj je Ivan završio 3., a Vitomir 1.

Svakako treba spomenuti kako je unatoč iznimno lošim uvjetima u subotu ujutro TK Rival uspio kvalitetno organizirati i provesti sve utrke, te je iz perspektive natjecatelja, iako ponekad teško, bilo pravi užitak nastupiti. Čestitke organizatoru, čestitke članovima ekspedicije, od kojih je nekima ovo bio prvi triatlon ili prvi individualni nastup na utrci.

 TV prilozi (Kanal Ri, NovaTV, RiTV)

Humanitarna utrka štafeta "Dobrota"

 (c) 2010. - 2012. Ekspedicija.net